ניתן להניח, שאם נערוך סקר קצר, נגלה שרוב אזרחי ישראל אוהבים בשר. אין זה דבר משונה לומר. אנו הרי מכירים את עמנו, ומכירים את מסעדות ארצנו. מסעדות בשריות שונות, אשר נפוצות בדרכים ובערי ישראל. מלבד אלו שאינם אוכלים בשר מסיבות מצפוניות, קשה למצוא ישראלי, שאיננו אוהב בשר כזה או אחר, במיוחד שהוא עשוי באופן טוב ובמיוחד כאשר מדובר בבשר איכותי.
אהבת הבשר, מאפשרת לנו, להנעים את זמנם של אורחינו, כאשר אנו עורכים אירוע חברתי או משפחתי. אין מדובר בעשיית מנגל עצמי, אלא בהזמנת קייטרינג אשר מגיש רק בשר. מדובר באחד מסוגי הקייטרינג הנפוצים ביותר כיום, עם התפתחותו של ענף זה, לזרמים וסוגים שונים של אוכל.
קייטרינג בשרי, יכול להיות בנוי מצורות שונות. כמובן שהדרך המוכרת מכול, הוא קייטרינג של מסעדות. מדובר בקייטרינג אשר מבצעת אחת המסעדות שעוסקות בכך, אז הבשר יהיה כמו במסעדה. מאחר ומדובר באירוע אישי, הרי שהעשייה שלו תהיה איכותית יותר, ופחות תעשייתית.
צורה אחרת של קייטרינג בשרי, הוא קייטרינג לפי סוג אוכל. כידוע לנו, במדינות שונות נוהגים לאכול בשר בצורות שונות. ארגנטינה וברזיל מהוות את הדוגמא הבולטת לעשיית בשר באופן איכותי ומיוחד. ישנן חברות קייטרינג אשר מתמחות בעשיית בשר בצורה שכזו, וניתן להזמין אותם להגיש באירוע שלנו. כמו כן ישנו בשר בצורה התאילנדית, קרי מוקפץ, אך יש לקחת בחשבון שסוג אוכל זה, אהוב פחות על אנשים.
קייטרינג על האש, הוא איננו מגיש רק בשר כמובן. הגשת הסלטים, היא חלק נרחב ממנו. כמו שאנו יודעים, מסעדות בשר מגישות שולחן מלא סלטים, הן כדי לפתוח את הארוחה והן כדי לתת לבשר להתעכל בצורה טובה יותר. לכן כאשר מזמינים קייטרינג בשרי יש לדאוג שלפני הבשר, יוגשו סלטים עם זה במזנון ועם זה ישירות לשולחן, על מנת שהאורחים יוכלו להנאות ממטעמים בטרם הם מתחילים להנאות מן הבשר בארוחה.
קייטרינג בשרי לאירועים קטנים מצריך מספר דברים, שחוסר תשומת לב אליהם עלולה לפגוע בארוחה. ראשית, הבשר צריך להיות טרי ואיכותי. יש לבחון זאת בטרם מזמינים חברת קייטרינג, ואחת הדרכים לכך, היא לשמוע המלצות מאנשים שעבדו עם החברה בעבר. שנית, עשיית הבשר צריכה להיות במקום, שכן אחרת הבשר יוגש באופן לא טרי, ועלול להיות קשה ויבש. עשיית הבשר חייבת להיעשות במרחק מה מן האורחים, על מנת שמקום האירוע לא יתמלא בריחות שלא תמיד נעימים להריח. כמובן שכל ארוחת בשר טובה, חייבת להיות מלווה בבקבוק יין טוב ותיבול נכון של הבשר, עם כך הדבר, הרי שכל מה שנותר לומר זה, בתיאבון.
להזמנת שירותי קייטרינג בשרי צרו קשר עם חברת meat & meating: 054-7600148